مقایسه گوشی های شیائومی و سامسونگ

نبرد غول‌ها | مقایسه گوشی های شیائومی و سامسونگ

دو برند شیائومی و سامسونگ تقریباً تمام بازار گوشی ایران را در نوردیده‌اند و اگر از بالانشین‌های پرچم‌دار اپل چشم ‌پوشی کنیم، احتمالاً در جمع گوشی های اقتصادی، میان رده‌ها و حتی گوشی های سطح بالای بازار محصولات این دو برند بی‌رقیب هستند. در این ‌میان جمع کاملی از پرچم‌دارهای هر دو برند شیائومی و سامسونگ آنچنان خوش ‌ساخت طراحی‌ شده‌اند که می‌تواند عرصه را بر دیگر پرچم‌دارهای بازار تنگ کنند. مقایسه گوشی های شیائومی و سامسونگ همواره از بحث‌های دست ‌به ‌نقد بازار است.

سامسونگ یا شیائومی؟ کدامیک را انتخاب می‌کنید؟ خیلی‌ها نگاه تعصبی به محصولات سامسونگ دارند و برخی نیز توسعه و چشم‌انداز روبه‌رشد شیائومی را می‌پسندند. در این مقاله از ایکالاتو همراه ما باشید تا بحث کاملی از مقایسه گوشی شیائومی و سامسونگ را آغاز کنیم.

قرار است چه فاکتورهایی را مقایسه کنیم؟

بحث خرید شیائومی یا سامسونگ همیشه داغ است. از این ‌رو افراد ویژگی‌های متفاوت و متنوعی از مشخصه‌های فنی، نرم‌افزاری و یا رابط کاربری این گوشی‌ها را با یکدیگر مقایسه می‌کنند. از طرفی هر دو برند طیف بزرگی از گوشی های اقتصادی تا پرچم‌دار را در اختیار دارند. برای ‌آنکه مقایسه گوشی شیائومی و سامسونگ به سراغ این موضوعات می‌رویم:

  1. مشخصه‌های کلی محصولات هر دو برند
  2. نگاهی به تکنولوژی پردازنده و قابلیت‌های گرافیکی
  3. تکنولوژی‌های به‌ کار رفته برای ساخت صفحه نمایش گوشی سامسونگ یا شیائومی
  4. کیفیت دوربین
  5. رابط کاربری و امکانات و قابلیت‌های گنجانده شده از محصولات هر دو برند
  6. باتری در مقایسه گوشی شیائومی و سامسونگ

در پایان نیز سعی می‌کنیم یک داوری عادلانه از نظر کیفیت ساخت و در کل دوام و مقاومت این گوشی‌ها مطرح کرده و بحث خودمان را با مقایسه قیمت و بازار خرید گوشی موبایل با گارانتی در این دو برند تمام می‌کنیم. در ادامه همراه ما باشید.

مشخص ‌های کلی گوشی های سامسونگ و شیائومی

هر دو برند سامسونگ و شیائومی از جمله شرکت‌های پیشرو در استفاده از تکنولوژی‌های نوین، طراحی خلاقانه، رعایت اصول ارگونومیک و قرار دادن امکانات متنوع در محصولات خود هستند. در هر دو برند تنوع بزرگی از گوشی های اقتصادی تا پرچم‌دار با رنج قیمت‌های متفاوت دیده می‌شود. در یک نگاه کلی اگر بخواهیم از مشخصه‌های ظاهری و ساختار فیزیکی محصولات این دو برند صحبت کنیم، به تفکیک گوشی های سامسونگ یا شیائومی به قرار زیر هستند.

مشخص ‌های کلی گوشی های سامسونگ و شیائومی

نگاهی به مشخصه های کلی گوش ‌های سامسونگ

از گوشی های اقتصادی تا پرچم‌دار مشخصه‌های کلی محصولات سامسونگ بسیار متغیر است. از گوشی‌ها با بدنه پلاستیکی در مدل‌های اقتصادی تا گوشی‌ها با بدنه شیشه‌ای گوریاگلاس ویکتوس در پرچم‌دارهای این برند پیدا می‌شود. ویژگی برجسته محصولات سامسونگ تطابق مناسب قیمت با ساختار بدنه آنها است. تا جاییکه در یک گوشی معمولی و کاملاً اقتصادی سامسونگ انتظار پیشنهاد حیرت ‌انگیزی نداریم. البته گاهاً برخی مدل‌ها مانند گلکسی A55 سامسونگ این ساختار طبقه‌ بندی شده را شکسته است. زیرا سامسونگ برای این گوشی های میان رده خود از بدنه بسیار مقاوم گوریاگلاس ویکتوس به همراه درجه حفاظت IP67 استفاده می‌کند. در کل گوشی های مختلف این برند طراحی با الگوی ساده و تا حدودی شبیه به ‌هم و حتی تکراری دارند. اما همگی مدل‌ها به نسبت قیمت و جایگاه از بدنه مقاوم، باریک و نسبتاً سنگین برخوردار هستند.

نگاهی به مشخصه های کلی گوشی های شیائومی

ساختار بدنه در گوشی های اقتصادی و ارزان ‌قیمت برند شیائومی تا حدودی ناامید کننده است. درعوض این برند چینی برای پرچم‌دارهای خود سنگ تمام گذاشته است. تا جاییکه به ‌عنوان مثال در ساختار بدنه شیائومی ۱۴ از نوع اولترا می‌توانید از فریم تیتانیومی گرید ۵ بسیار مقاوم و زیبا لذت ببرید. البته از آنجا که تمرکز شیائومی برای فروش هر چه بیشتر گوشی های میان رده بوده است، در ساخت بدنه این نوع گوشی‌ها نیز الگوی طراحی هوشمندانه‌ای را در پیش گرفته است. چرا که بدنه پلاستیکی با قاب جلو از شیشه گوریا گلاس ۴ یا ۵ این گوشی‌ها قابل ‌اعتماد و فراتر از انتظار است. جالب است که شیائومی در بسیاری از مدل‌های بالانشین و خصوصاً پرچم‌دارهای خود کلاس محافظت IP68 را پیش‌ بینی کرده‌ است. از طرفی تنوع طراحی در بدنه و فریم کلی گوشی های شیائومی خوب و کاملاً خلاقانه است و از مدل‌های اقتصادی تا پرچم‌دار با انواع طراحی‌ها روبرو هستیم.

مقایسه گوشی شیائومی و سامسونگ از نظر مشخصه‌های کلی

در یک کلام ساختار بدنه و قابلیت‌های فیزیکی تا طراحی خلاقانه گوشی های شیائومی در سطح میان رده از سامسونگ جذاب‌تر و حتی بهتر است. اما به ‌هر حال سامسونگ نیز محصولات خوش ساخت میان رده خود از قبیل گلکسی A55 را در اختیار دارد. با این ‌وجود در جمع پرچم‌دارها الگوی طراحی بدنه و ساختار کلی محصولات سامسونگ بهتر است. اما در کل مقایسه گوشی شیائومی و سامسونگ در این سطح خیلی کلی است و بهتر است تا ماجرا را از نگاه جزئی‌تری بررسی کنیم.

تکنولوژی پردازنده گوشی های شیائومی و سامسونگ

به اصلی‌ترین بحث از مقایسه گوشی شیائومی و سامسونگ رسیده‌ایم. چرا که حالا قصد آن را داریم که ببینیم در قلب پردازش این گوشی‌ها از چه مغز متفکری استفاده شده ‌است. ویژگی مشترک هر دو برند شیائومی و سامسونگ در هنرمندی آنها از تکنولوژی‌های روز دنیا است و برای به‌کارگیری پردازنده‌های مدرن دست بازی دارند.

پردازنده‌ها در گوشی های سامسونگ

بدون تردید در جمع پرچم‌دارهای سامسونگ از قوی‌ترین پردازنده‌های روز دنیا مانند Qualcom Snapdragon 8 Gen استفاده ‌شده است. همین پردازنده تمام ‌عیار قادر است تا از فرکانس 3.39 گیگا هرتزی برای پردازش اطلاعات استفاده کند. سامسونگ از این پردازنده قدرتمند در تمامی مدل‌های سری S24 خود استفاده می‌کند. البته سابق بر این سامسونگ علاقه داشت تا از تراشه Exynos 2200 برای گوشی های پرچم‌دار خود استفاده کند که نهایت قدرت پردازش آنها 2.8 گیگا هرتز بود.

سامسونگ در میان میان‌ رده‌های خود نیز همچنان دست بالا را در پیش گرفته و از تراشه‌ها مانند Exynos 1480 با فرکانس پردازش 2.75 گیگا هرتزی استفاده می‌کند. اما وقتی به سمت مدل‌های اقتصادی این برند حرکت می‌کنیم، ماجرا به‌ کلی تغییر کرده و حتی ناامید کننده است. به‌کارگیری تراشه‌های نه ‌چندان قدرتمند مانند Mediatek Helio با قدرت پردازش حداکثر 1.8 گیگا هرتزی در گوشی های اقتصادی سامسونگ جریان متداولی است که قطعاً سطح مدل‌های پایین رده سامسونگ را در همان محدوده گوشی های معمولی قرار می‌دهد.

پردازنده‌ها در گوشی های شیائومی

ماجرای به ‌کارگیری پردازنده در گوشی های شیائومی به ‌کلی با سیاست تعریف ‌شده سامسونگ متفاوت است. مثلاً به ‌راحتی می‌توانید قدرت پردازشگر یک گوشی میان رده شیائومی را با پرچم‌دارهای این برند هم‌تراز کنیم. حالا این سیاست یا بیانگر کم ‌اهمیت بودن پرچم‌دارهای شیائومی است یا از جایگاه برجسته میان رده‌های این برند صحبت می‌کند. به ‌عنوان مثال می‌توانیم به‌ کارگیری تراشه قدرتمند Qualcomm Snapdragon 8 Gen را در یک پرچم‌دار شیائومی مانند Pocof6 و یا 13Tpro شاهد باشیم. مادامیکه از همین تراشه با کلاس Gen 2 در گوشی های بسیار ارزان‌تر و میان رده برند شیائومی مانند Redmi Note 13 Pro و مدل‌های مشابه استفاده شده ‌است. البته به مانند سامسونگ در جمع اقتصادی‌های شیائومی انتظار تراشه‌های خیلی قدرتمند نداریم. آنجا همچنان در سیطره تراشه‌های نه ‌چندان سریع مانند Mediatek Helio است.

مقایسه گوشی شیائومی و سامسونگ از نظر قدرت پردازشگر

در قابلیت‌های پردازشگر سامسونگ یا شیائومی گوشی های اقتصادی هر دو برند تفاوت چشمگیری وجود ندارد. هر دو برند نیز سعی کرده‌اند تا بالاترین کلاس تراشه‌های کوالکوم را در پرچم‌دارهای خود بگنجانند. اما اصل ماجرا برای مقایسه گوشی شیائومی و سامسونگ در کلاس مدل‌های اقتصادی رو به بالا در مرز میان ‌رده‌ها است. جاییکه استقبال بازار از خرید انواع گوشی زیاد است. در این سطح شیائومی دست ‌و دلبازتر ظاهر شده و گوشی های خود را قدرتمندتر عرضه می‌کند.

صفحه نمایش در گوشی سامسونگ یا شیائومی

نمایشگرهای بزرگ با قابلیت تفکیک میلیون‌ها رنگ در تعداد پیکسل زیاد و نرخ بروزرسانی بالا و روشنایی مناسب ویژگی‌های برجسته انواع گوشی های هوشمند مدرن هستند. برندهای مختلف بازار در ارائه تکنولوژی‌های نوین و ساخت نمایشگرهای قدرتمندتر با هم رقابت می‌کنند و برندهای سامسونگ و شیائومی در کوران این رقابت نفس‌گیر قرار دارند. حالا ببینیم که این دو برند برای ساخت نمایشگر در گوشی های خود تا چه اندازه توانمند ظاهر شده‌اند.

دوربین در رقابت گوشی های شیائومی و سامسونگ

تکنولوژی و قابلیت نمایشگر در گوشی های سامسونگ

نمایشگرهای باکیفیت، خوش ‌ساخت با قابلیت ارائه تصویر مرغوب و تفکیک مناسب رنگ‌ها در کنار کنتراست عالی از ویژگی‌های برجسته تمامی گوشی های سامسونگ است. این برند در به‌کارگیری تکنولوژی Amoled در گوشی های هوشمند سنگ تمام گذاشته و تقریباً جز چند گوشی پایین رده، باقی محصولات این برند از تکنولوژی‌های مختلف صفحه نمایش Amoled برخوردار هستند. برجسته‌ترین این تکنولوژی‌ها نیز صفحه نمایش Dynamic Amoled 2X است. در تمامی پرچم‌دارهای سامسونگ سری S24 و S23 شاهد به‌کارگیری این تکنولوژی سطح بالا هستیم. البته سامسونگ برای ساخت میان رده‌ها از یک کلاس قدیمی‌تر که سابقاً برای پرچم‌دارهای خود استفاده می‌کرد یعنی Super Amoled نصب کرده ‌است. به ‌راحتی می‌توانید ردپای نمایشگرهای خوش ساخت Super Amoled سامسونگ را تا حد گوشی های کاملاً اقتصادی مانند A15 پیدا کنید. این یعنی حتی زمانی که گوشی اقتصادی سامسونگ را در دست دارید، خیالتان راحت است که در کلاس هم‌تراز پرچم‌دارها فیلم‌ها و پیام‌ها را تماشا کرده و تعامل می‌کنید.

تکنولوژی و قابلیت نمایشگر در گوشی های شیائومی

برند شیائومی به تکنولوژی Dynamic Amoled دسترسی ندارد. اما در عوض یک نوع نمایشگر خاص Amoled را برای پرچم‌دارهای خود استفاده می‌کند. کیفیت صفحه نمایش تا میان‌رده‌های شیائومی همچنان خوب است، اما به ‌سختی می‌توانید در میان اقتصادی‌های این برند یک نمایشگر مدرن و خوش‌ رنگ و لعاب را پیدا کنید. به ‌عنوان مثال گوشی تقریباً میان رده با رویکرد اقتصادی Redmi 12 شیائومی که در کلاس قیمتی نزدیک به ۱۰ میلیون عرضه می‌شود، از نمایشگر معمولی LCD IPS بهره برده است!

مقایسه گوشی شیائومی و سامسونگ از نظر صفحه نمایشگر

نمایشگر برگ برنده سامسونگ است. حتی در جمع اقتصادی‌های بازار نیز این برند قدرتمندتر از رقیب چینی خود ظاهر شده ‌است. به ‌عنوان مثال در کلاس گوشی های اقتصادی رو به بالا در حد ۱۰ میلیون تومان شیائومی Redmi12 از نمایشگر LCD برخوردار است و در همین رنج قیمتی سامسونگ گوشی گلکسی A51 خود را با نمایشگر Super Amoled عرضه می‌کند. شیائومی به تکنولوژی برجسته Dynamic Amoled دسترسی ندارد. در عوض بر روی قابلیت‌های گوناگون صفحه نمایشگرهای خود مانند نرخ ‌بروزرسانی و یا روشنایی (نیت) کار می‌کند. این برند مدعی است که برخی مدل‌های طراحی ‌شده از قابلیت شدت روشنایی بسیار بالای ۴۵۰۰ نیت نیز برخوردار هستند. این در حالی است که سامسونگ همچنان دست ‌به ‌عصاتر و با نمایشگرهای نهایتاً 2000 نیتی پای در میدان گذاشته است. در مقایسه گوشی شیائومی و سامسونگ از نظر تکنولوژی ساخت صفحه نمایش این سامسونگ است که یک قدم جلوتر حرکت می‌کند.

دوربین در رقابت گوشی های شیائومی و سامسونگ

بدون تردید باید دوربین را از مهمترین فاکتورهای تعیین ‌کننده خرید شیائومی یا سامسونگ معرفی کنیم. هر دو برند در ساخت دوربین‌های گوشی از پیشگامان هستند و انواع تکنولوژی‌ها و قابلیت‌های منحصر به ‌فرد را در دوربین‌های خود به ‌کار بسته تا بهترین تصاویر و فیلم‌ها را ثبت کنند. در مقایسه گوشی شیائومی و سامسونگ این بخش را با جزئیات بیشتری بررسی می‌کنیم.

دوربین در گوشی های سامسونگ

کافی است یک نگاه در مشخصه‌های فنی و قابلیت‌های دوربین گوشی های سامسونگ بیاندازید تا با فهرست بلند بالایی از انواع قابلیت‌ها و امکانات که هر کدام برگ برنده‌ای هستند، روبرو شوید. نسبت تصاویر با پیکسل‌هایی به‌ اندازه 0.6 میکرومتری، فناوری فوکوس اتوماتیک از نوع PDAF، لرزش گیر اپتیکال تصویر، تله فوتو پریسکوپ و فاصله کانونی کوچک با لنزهای ۲۴ میلی‌متری و… همگی از جمله قابلیت‌های برجسته دوربین در گوشی های سامسونگ هستند. خصوصاً که سامسونگ در پرچم‌دارهای خود برای هر دو سمت از دوربین‌های پشتی و سلفی تمام قابلیت‌های برجسته را گنجانده است. این موضوع را می‌توانید در کیفیت ساخت دوربین‌های اصلی ۲۰۰ مگا پیکسلی و دوربین سلفی ۵۰ مگا پیکسلی گلکسی S24 Ultra پیدا کنید. اما اگر به سمت گوشی های میان رده سامسونگ حرکت کنیم، بسیاری از این قابلیت‌ها محدود شده و یا دیگر خبری از آنها نیست. تمامی این گوشی‌ها از قابلیت فیلم ‌برداری 4K پشتیبانی می‌کنند.

دوربین در گوشی های شیائومی

شیائومی بر روی تکنولوژی دوربین گوشی های خود کاملاً جدی کار کرده ‌است و حتی به یقین باید این گوشی‌ها را نوعی دوربین‌های آنتن دار با ده‌ها قابلیت ویژه معرفی کنیم که فاکتور تاثیر گذار برای استقبال بیشتر خرید گوشی شیائومی است.

به ‌عنوان مثال کافی است یک نگاه به قابلیت‌های دوربین گوشی شیائومی مدل ۱۴ بیاندازید. در این گوشی از دوربین‌های ۵۰ مگاپیکسلی با ثبت تصاویر در پیکسل‌های 1.2 میکرومتری و امکان فوکوس خودکار PDAF و زوم 3.2 برابری اپتیکال استفاده‌ شده است. فیلم‌برداری نیز در سطح 8K با سرعت ۲۴ فریم بر ثانیه است. حتی دوربین‌های سلفی گوشی های پرچم‌دار شیائومی در حد رقابت با دوربین اصلی گوشی های مطرح بازار هستند. واقعاً کدام برند را سراغ دارید که از دوربین ۳۲ مگاپیکسلی با قابلیت فیلم‌برداری 4K برای دوربین سلفی خود استفاده می‌کند؟ با این ‌حال اگر به سمت گوشی های اقتصادی شیائومی حرکت کنیم، ماجرا اندکی ناامید کننده است. تا جاییکه در وضوح دوربین‌های واید و حتی ماکروی این گوشی‌ها از رزولوشن پایین ۸ و حتی ۲ مگاپیکسلی استفاده ‌شده است. شیائومی Redmi 12 نمونه برجسته این ماجرا است که ساختار دوربین کاملاً ناامید کننده‌ای دارد.

رابط کاربری سامسونگ یا شیائومی؟

رابط کاربری سامسونگ یا شیائومی؟

سامسونگ از رابط کاربری One UI در گوشی های خود استفاده می‌کند که در مقام مقایسه و رقابت با رابط کاربری MIUI از برند شیائومی قرار دارد. اما نکته اصلی آن است که کدام رابط کاربری One UI و یا MIUI بهتر هستند؟ البته در این مقاله نگاهی برای مقایسه One UI 401 به همراه MIUI 13 که هر دو آخرین نسخه‌های استاندارد تعریف ‌شده هستند را آغاز می‌کنیم. برای این منظور چند ویژگی و مشخصه فنی و کاربردی را کنار هم قرار می‌دهیم.

امکان Lock Screen:

در بخش Lock Screen رابط کاربری One UI سامسونگ عملکرد بهتری دارد. چرا که پس ‌از قفل شدن صفحه نمایش گوشی همچنان چندین ویجت‌های کاربردی را در اختیار می‌گذارد. از طرفی حتی این امکان وجود دارد که در حالت Lock Screen برای One UI نمایش برخی اطلاعات از موزیک پلیر، آلارم و دیگر اپلیکیشن‌های کاربردی را سفارشی کنیم. به ‌این ‌ترتیب بدون نیاز به باز کردن قفل از امکانات اپلیکیشن‌ها استفاده خواهیم کرد. اما در مقابل ته مایه طراحی کپی شده از IOS باعث شده تا رابط کاربری MIUI گوشی های شیائومی اندکی در بخش Lock Screen محدودتر باشند.

در صفحه نمایش چه خبر است؟

از مرحله قفل صفحه نمایش که عبور کنیم، پس ‌از آنلاک شدن تمام صفحه نمایش گوشی‌ها در اختیار ما است. اصل ماجرا از رابط کاربری نیز در همین بخش قرار دارد. با این ‌حال قابلیت‌های کاربردی صفحه نمایش در مقایسه گوشی شیائومی و سامسونگ چگونه است؟

رابط کاربری در صفحه نمایش MIUI شیائومی خیلی سرراست است. چرا که می‌توانید آیکون تمام اپلیکیشن‌ها را در صفحه اصلی و بدون واسط تماشا کنید. اما در One UI سامسونگ این‌گونه نیست و باید یک اشاره به سمت بالا در صفحه گوشی داشته باشید تا به فضای اپلیکیشن‌ها دسترسی پیدا کنید. در کل انیمیشن‌ها و طراحی‌های گرافیکی کار شده در رابط کاربری سامسونگ خیلی ساده و بی‌آلایش هستند. اما در MIUI شیائومی از گرافیک‌های پیچیده‌تری استفاده ‌شده که تا حدودی در کند شدن عملکرد گوشی تأثیرگذار است.

ویجت‌ها:

خیلی ساده طراحی ویجت‌ها در One UI از گوشی های سامسونگ ساده‌تر و منظم‌تر است و در کل ساختار این بخش یکپارچه‌تر از MIUI در رابط کاربری شیائومی طراحی شده ‌است. اما اگر عاشق تم‌ها و تنوع در طرح‌های گوشی هستید، قطعاً رابط کاربری شیائومی بیشتر مورد توجه شما قرار می‌گیرد.

بخش Control Center:

در بخش Control Center عملکرد MIUI گوشی های شیائومی به ‌مراتب کامل‌تر و حتی جذاب‌تر از One UI در گوشی های سامسونگ است. چرا که این بخش را در دو حالت متمایز تفکیک کرده‌ است. در عین ‌حال بخش نوتیفیکشن MIUI از گوشی های شیائومی ساده‌تر است و در اجرای آنها از بخش‌های شلوغی مانند One UI در رابط کاربری سامسونگ استفاده نشده است. برای سامسونگ فقط یک حالت نمایش کلی آیکون‌های کنترل پنل وجود دارد.

در کل اگر بخواهیم مقایسه گوشی شیائومی و سامسونگ را در بحث رابط کاربری کامل کنیم، باید متذکر شد که رابط One UI به ‌علت طراحی آیکون‌های ساده‌تر و فضای دم‌دست‌تر تا حدود 1.5 برابر از رابط MIUI در گوشی های شیائومی سریع‌تر است. اما در مدیریت حافظه و رم از MIUI ضعیف‌تر عمل می‌کند. تا جاییکه گاهاً قدرت پردازش یک گوشی با رابط کاربری One UI و رم ۱۶ گیگا بایتی با یک گوشی از نوع رابط کاربری MIUI و رم ۱۲ گیگا بایتی برابری می‌کند. اگر بخواهیم ساده‌تر صحبت کنیم، در کارهای سبک اما متنوع روزمره رابط سامسونگ One UI عملکرد بهتری دارد. ولی در کارهای سنگین مانند اجرای بازی‌های حجیم عملکرد MIUI شیائومی بهتر است.

باتری و سرعت شارژ:

باتری از جمله بحث‌های چالش ‌برانگیز در مقایسه گوشی شیائومی و سامسونگ است. اگر چه هر دو برند در گنجاندن باتری‌های قدرتمند و ظرفیت بالا عملکرد خوبی داشته‌اند، اما رویکرد آنها در تعریف این بخش از گوشی های هوشمند متفاوت است.

باتری در گوشی های سامسونگ

در جمع پرچم‌دار ها عملکرد هر دو برند سطح بالا و تقریباً یکسان است. به‌ عنوان مثال سامسونگ برای ساخت گوشی S24 Ultra از باتری 5000 میلی آمپر ساعت با شارژ سریع ۴۵ وات استفاده می‌کند. قابلیت شارژ سریع از نوع بی‌سیم Qi/PMA ویژگی برجسته این گوشی است. با این ‌وجود شارژ سریع تعریف ‌شده در مدل‌های میان ‌رده سامسونگ خیلی معمولی از نوع ۲۵ وات است. البته سامسونگ از همین شارژر ۲۵ واتی در کل گوشی های اقتصادی تا قاتل پرچم‌دار خود استفاده کرده ‌است. همچنین در هنگام خرید گوشی سامسونگ خبری از شارژر نیست و باید آن را جداگانه تهیه کنید.

باتری در گوشی های شیائومی

در مقابل شیائومی رویکرد کاملاً متفاوتی دارد. تا جاییکه حتی ممکن است قابلیت‌های باتری یک گوشی میان رده از پرچم‌دارهای این برند بالاتر باشد. قضیه از این قرار است که شیائومی هر تحول باتری و بهره‌مندی از تکنولوژی‌های جدید را در گوشی های میان‌رده خود جا می‌اندازد تا بعدها از همین قابلیت‌ها در پرچم‌دارها استفاده کند. همین نکته کافی است تا برخی از میان رده‌های شیائومی مانند Redmi Note 13 از باتری ۵۱۰۰ میلی آمپری با شارژ سریع ۶۷ وات برق برخوردار باشند و در مدل 13 Pro همین گوشی امکان استفاده از شارژر ۱۲۰ ولت پیش ‌بینی ‌شده است که در 18 دقیقه صفر تا صد باتری را شارژ خواهد کرد. بر این اساس در کل برای سرعت شارژ گوشی های شیائومی عملکرد بهتری دارند. اما در باقی ماندن شارژ و کارکرد طولانی‌تر سامسونگ بهتر ظاهر شده ‌است.

قیمت گوشی های سامسونگ یا شیائومی

در پایان از بحث طولانی مشخصه‌های فنی، قابلیت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و حتی رابط کاربری خارج شده و به موضوع همیشه مهم قیمت گوشی در بازار می‌پردازیم. البته هر دو برند تنوع گسترده‌ای از انواع گوشی های اقتصادی، میان‌رده، قاتل پرچم‌دار و پرچم‌دارهای تمام‌ عیار را در اختیار دارند که با رنج قیمت‌های گوناگونی عرضه می‌شوند. ولی واقعیت آن است شیائومی رویکرد اقتصادی‌تری دارد. تا جاییکه قیمت پرچم‌دارهای شیائومی مانند Ultra 14G به ‌سختی از نصف قیمت پرچم‌دارهای سامسونگ بالاتر است. در میان‌رده‌ها نیز ماجرا رنگ‌وبوی یکسانی دارد. مثلاً با قیمت یکسان مدل‌های عرضه شده شیائومی از قابلیت‌ها و امکانات بهتری برخوردار هستند و قطعاً این تفاوت فاحش قیمتی در بحث مقایسه گوشی شیائومی و سامسونگ مورد توجه هر کسی قرار می‌گیرد.

5 از 1 رای

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *